Minneord Ståle Julius Olsen 1947–2020

I sjokk og sorg må vi melde at styreleder Ståle Julius Olsen døde 13. september.

Ståle ble valgt inn som styreleder på årsmøtet i mars 2017, og han ble gjenvalgt for en ny toårsperiode på årsmøtet i 2019. For noen uker siden fikk han en alvorlig kreftdiagnose og måtte trekke seg fra vervet som styreleder og medlem i årbokredaksjonen.

Han var en svært inspirerende leder for historielaget. Han hadde en lederstil som var preget av entusiasme og personlig varme. Han var flink til å inkludere andre og til å delegere arbeidsoppgaver. Han var positiv og kunnskapsrik.

Vi er takknemlige for å ha blitt kjent med han og fått lov å arbeide sammen med han.

Dette er et stort tap for oss i historielaget. Våre tanker går til Bodil og jentene med sine familier.

Sandnes 21.09.2020

På vegne av styret i Sandnes Historielag